Flowing Art Specials

Naast gietvloeren maken we ook wandpanelen en voorzien we meubels en tafel- en barbladen van een glanzende toplaag voor particulieren en bedrijven. Hierbij gebruiken we als toplaag onze eigen ontwikkelde heldere polyurethaan.

Bent u op zoek naar exclusieve meubels met een unieke uitstraling? Of wilt u een bijzonder tafelblad? Of het nu gaat om moderne, klassieke of vintage meubels, wij zorgen voor unieke meubels die perfect aansluiten bij uw ideeën en interieur.

Gietkunst
Persoonlijke bezittingen - zoals een tekening, tas, voetbalschoenen of bloemen - kunnen worden ingegoten. Op die manier ontstaan bijzondere kunstwerken, waar de eigenaar vaak speciale herinneringen aan heeft. Ook kan op basis van hetzelfde product een schitterend kunstwerk worden gemaakt voor aan de wand.

Toplaag
Wij gebruiken een door onszelf ontwikkelde toplaag van polyurethaan. Deze prachtige, glanzende eindlaag zorgt er niet alleen voor dat uw wandpanelen en meubels kleurecht blijven, de coating is ook goed bestand tegen koffie- en wijnvlekken.

Bovendien denken we ook aan het milieu: onze basishars bestaat uit plantaardige oliën en alle materialen in de wandpanelen en gegoten meubels zijn recyclebaar.