Wie is Flowing Art

Zaakvoerder en oprichter van Flowing Art is Jaap Blokhuis. Hij beschouwt een gietvloer niet zomaar als gietvloer. Al 30 jaar is het ingieten van vloeren een ware kunst voor hem.

Met Flowing Art dat sinds 2007 van een eenmanszaak uitgegroeid is tot een besloten vennootschap(bv), brengt Jaap al jaren unieke kunstvloeren op de markt.

Jaap: “Het zijn niet alleen onze eigen designs, we hebben ook ons eigen eindproduct ontwikkeld; dat doet niemand. En dat eindproduct is een gietvloer met een speciale polyurethaan coating die stralend helder, krasvast en gemakkelijk in het onderhoud is”.

Exclusiviteit en functionaliteit zijn twee begrippen die centraal staan bij een gietvloer van Flowing Art. Een gietvloer van Flowing Art is echt ambachtswerk. U krijgt dus altijd een unieke vloer die niemand anders heeft. Met onze uiteenlopende designs heeft u een brede keuze voor de juiste vloer die precies bij u past. Ondanks de verschillende designs, blijven de vele voordelen van onze gietvloeren voor elke vloer gelijk.

Exclusiviteit staat bij Flowing Art gelijk aan de allerhoogste kwaliteit. Flowing Art werkt alleen met de beste materialen en gaat vanwege de jarenlange ervaring efficiënt en vakkundig te werk.

Bekijk nu de klassieke of exclusieve gietvloeren van Flowing Art.

Het gieten van een gietvloer

In de korte video hiernaast krijgt u een impressie hoe het gieten van een gietvloer in zijn werk gaat. Wist u dat u hetzelfde design van uw gietvloer ook voor uw muren kunt gebruiken? Op die manier krijgt u een prachtige en naadloze overgang van uw gietvloer naar hetzelfde design op uw muur. Lees meer over het ingieten van wandpanelen.

Gietkunst

Jaap werkt samen met ‘freelance-kunstenaar’ Cor de Schrijver. Zijn specialisatie is ‘gietkunst’. Met dezelfde hars waarmee gietvloeren worden gegoten giet Cor kunstwerken.

Afrondfase gieten gietvloer met spijkerschoenen