Klassieke gietvloeren

Color guide samples

Unicolour gietvloer


Bij de unicolour gietvloer kiest u via de kleurenwaaier een kleur waarin Flowing Art de gietvloer giet. Daarbij maakt het niet uit of u nu voorkeur heeft voor de Sikkens kleurenwaaier, NCS kleurenwaaier of RAL kleuren.

Kortom, de unicolour gietvloer is beschikbaar in bijna elke kleur die u maar wilt!

Ontzettend populair tegenwoordig zijn de witte hoogglans vloeren van Flowing Art. Dat is ook niet zo vreemd, want deze vloeren zijn letterlijk witter dan wit in vergelijking met andere gietproducenten. Dat komt omdat wij glasheldere basishars gebruiken; andere fabrikanten gebruiken vaak al harsen met een kleur of ondertoon als basis voor hun gietvloer.

Soorten polyurethaan gietvloeren

Er zijn twee soorten polyurethaan gietvloeren: de verkleurende gietvloeren en de gietvloeren die niet-verkleuren. Wij garanderen dat onze vloeren niet vergelen of verkleuren. Bovendien zijn onze polyurethaan gietvloeren blijvend elastisch of flexibel. In tegenstelling tot epoxy gietvloeren zijn onze polyurethaan vloeren comfortabel en voelen ze zacht aan.

Vindt u het lastig om te bepalen welke kleur goed past bij uw interieur? Dan adviseert Flowing Art u graag over uw mogelijkheden. U bent bij ons verzekerd van professioneel advies.

Duo gietvloer


Bij de duo gietvloer van Flowing Art gaat het om de wisselwerking van twee kleuren. U kiest zelf voor een subtiel of opvallend kleurverschil.

Als u kiest voor kleuren die dicht bij elkaar liggen, krijgt u een rustige(re) vloer. Kiest u juist voor kleuren die verder uit elkaar liggen, dan wordt uw gietvloer een stukje drukker. Komt u er niet uit met maar twee kleuren? Tegen een meerprijs kunt u ook drie of vier kleuren met elkaar combineren.

Effecten in uw klassieke gietvloer

Ook wat betreft de effecten heeft u ruime keuzes. Wij kunnen uw vloer bijvoorbeeld met een spaan afwerken of met een bladblazer. Beiden zorgen voor een ander soort effect of verloop in uw vloer.

Klassieke gietvloeren van Flowing Art

De klassieke gietvloeren van Flowing Art zijn ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen en/of huisdieren of voor een bedrijf waar de vloer intensief wordt gebruikt. Dat komt door de vele voordelen die de klassieke gietvloeren van Flowing Art hebben. In tegenstelling tot epoxy gietvloeren zijn de polyurethaan gietvloeren van Flowing Art elastisch en flexibel. Bovendien garanderen wij dat onze gietvloeren niet verkleuren. Daarnaast zijn de klassieke gietvloeren uiterst solide en krasvast. Ten slotte zijn klassieke gietvloeren ideaal voor bedrijven en instellingen waarbij hygiëne van belang is. Denk daarbij aan bejaardencentra en ziekenhuizen. Dat komt omdat de gietvloer vloeistofdicht en vuilafstotend is. Lees meer over de andere voordelen van de klassieke gietvloeren van Flowing Art.

De klassieke gietvloeren van Flowing Art zijn de Unicolour gietvloer en de Duo gietvloer.