Gietvloer Zeeland

Bestel een gietvloer Zeeland bij Flowing Art

Gietvloer Zeeland bestellen doet u bij Flowing Art op een half uur rijden van uw regio

Zoekt u naar een gietvloer in Zeeland? Flowing Art is de specialist op het gebied van klassieke en moderne gietvloeren. Naast het gieten van vloeren behoort ook het gieten van wandpanelen tot een van de vele opties. Zo zorg je voor een mooie overloop van vloer naar muur. Voor meer mogelijkheden van een gietvloer in Zeeland kunt u altijd contact opnemen.

De klant is koning

Als klant heeft u het bij ons helemaal voor het zeggen. Of het nou gaat over een gietvloer in een kleurrijk patroon of een wat rustigere kleur, niets is ons te gek. We zijn in staat om een vloer te gieten in één of meerdere kleuren. Tegenwoordig is de witte hoogglans vloer erg populair als gietvloer in Zeeland. Voor onze gietvloer gebruiken we een zelfontwikkelde, glasheldere polyurethaanhars. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw gietvloer kleurecht en krasvast blijft.

Gietvloer Zeeland; wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden voor een gietvloer zijn eindeloos. Het kan nooit te gek, want met de huidige technieken is van alles mogelijk. Gaat u voor de wat klassiekere vloer dan is een parelmoer gietvloer een geschikte optie. Wilt u een afbeelding in uw vloer laten gieten? Geen punt! Alles wat u digitaal aanlevert kan worden gegoten. Bent u zelf creatief en wilt u een eigen ontwerp in uw vloer hebben, dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

Gietvloer Zeeland met verlichting

Bij Flowing Art kunt u ook ledverlichting in uw gietvloer verwerken. Wij werken met ledverlichting omdat dit duurzaam is en langer mee gaat dan andere soorten verlichting. Dus ook voor een verlichte gietvloer in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag verder.

Bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Voor een gietvloer in Zeeland kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via ons contactformulier maar u kunt ook bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 – 164 606 148.