Gietvloer Roosendaal

Gietvloer Roosendaal van Flowing Art

U twijfelt al een tijdje over de aanschaf van een gietvloer? Roosendaal is de plaats waar u woont? Dan is Flowing Art het bedrijf waar u moet zijn. Flowing Art ligt op nog geen half uur afstand van Roosendaal en heeft zowel klassieke als exclusieve gietvloeren in het assortiment. Een klassieke gietvloer is onze unicolour of twincolour gietvloer. Bij deze laatst genoemde vloer gaat het om de wisselwerking van twee kleuren. Het assortiment van onze exclusieve gietvloeren is groter waarbij u de keuze heeft uit verschillende soorten gietvloeren. Ook een gietvloer op maat is een mogelijkheid. U ziet het: voor een gietvloer in Roosendaal moet u bij Flowing Art zijn.

Eigenschappen gietvloer Roosendaal

Ontdek de vele positieve eigenschappen van een gietvloer van Flowing Art. Niet alleen gebruiken wij een zelfontwikkelde polyurethaan toplaag die wereldwijd wordt gebruikt, ook kunt u bij ons terecht voor de laatste trends. Wat dacht u van een witte hoogglans gietvloer? Ideaal te combineren met een wit hoogglans wandpaneel van Flowing Art zodat u niet alleen een uniforme maar ook een naadloze overgang krijgt in uw interieur van vloer op muur. Bovendien is een gietvloer eenvoudig in het onderhoud. Omdat de gietvloer naadloos en vochtbestendig is, is wekelijks stofzuigen of dweilen met een sopje voldoende.

Milieuvriendelijke gietvloer Roosendaal

Bij Flowing Art bent u ook verzekerd van een milieuvriendelijke gietvloer. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk. Dat ziet u terug in de gebruikte materialen in onze gietvloeren: Deze zijn allen geschikt om her te gebruiken. Ook gebruiken wij castorolie en plantaardige oliën in de basishars.

Gieten gietvloer Roosendaal

Als wij bij u een gietvloer in Roosendaal komen gieten, gaat Flowing Art als volgt te werk:

  • We brengen de vloer in vloeibare vorm aan.
  • Het gekozen design verwerken wij in uw vloer.
  • De polyuretaan coating brengen wij in één keer in de gewenste kleur aan op uw gietvloer.

Flowing Art maakt gietvloeren in eigen productie. U kunt na 24 uur de vloer belopen en deze na 7 dagen volledig belasten. U krijgt bij Flowing Art 10 jaar garantie op de gietvloer. Dit geldt dan voor de hechting aan de ondervloer, de lagen onderling en de chemische en technische eigenschappen van onze producten op basis van normale slijtage. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gietvloer Roosendaal voor de kinderkamer