Gietvloer Bergen op Zoom

Gietvloer Bergen op Zoom van Flowing Art

Voor een unieke en exclusieve gietvloer in Bergen op Zoom is het verstandig contact op te nemen met Flowing Art. Al onze gietvloeren gieten wij af met onze zelfontwikkelde polyurethaan toplaag. Dat zorgt ervoor dat u een gietvloer heeft die niet verkleurt en niet vergeeld. Daarvoor staan wij garant. Niet voor niks wordt dit product van ons over de hele wereld gebruikt.

Flowing Art is gevestigd in Hoogerheide. Dus, bent u op zoek naar een gietvloer in Bergen op Zoom of omgeving dan staan wij graag tot uw dienst.

Gietvloer Bergen op Zoom: voor wie?

Gietvloeren van Flowing Art zijn geschikt voor uiteenlopende klanten. Grote prestigieuze bedrijven kunnen werkelijk de show stelen met een gietvloer van Flowing Art. Ook particulieren die net even een ander interieur willen hebben dan de standaard, zijn bij Flowing Art aan het juiste adres. Flowing Art levert zowel een gietvloer in Bergen op Zoom als in het buitenland.

Soorten gietvloeren

Voor uw gietvloer in Bergen op Zoom en omstreken heeft u de keuze uit verschillende soorten gietvloeren. U kunt bij ons kiezen uit een klassieke of een exclusieve gietvloer. Een klassieke gietvloer is bijvoorbeeld een gietvloer bestaande uit één kleur (unicolour) of een betonlook gietvloer. Ons assortiment exclusieve gietvloeren is iets groter en bestaat onder andere uit de printvloer (daarbij giet u een grote print of foto in), de glittervloer of de trendy hoogglans witte gietvloer. Ook voor een gietvloer op maat zijn wij uw aangewezen partner.

Voordelen gietvloer

Een gietvloer van Flowing Art heeft bijna alleen maar voordelen, ondanks dat u waarschijnlijk andere verhalen over de gietvloer heeft gelezen of gehoord op internet. Veelgehoorde nadelen zoals krassen en verkleuring treden bij vloeren van Flowing Art niet op, vanwege de polyurethaan coating waarmee de vloer wordt afgegoten. Een ander groot voordeel van een gietvloer is, dat het een naadloze vloer is, wat de hygiëne ten goede komt. Naast dit functionele aspect kunt u het patroon van de vloer laten doorlopen op uw wanden, wat zorgt voor een prachtige uniformiteit in uw bedrijf of woning.

Offerte gietvloer Bergen op Zoom aanvragen?

U zoekt een gietvloer in Bergen op Zoom of omgeving? Neem dan contact op met Flowing Art of vraag vrijblijvend direct een offerte aan. Vanwege onze jarenlange ervaring bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit maar ook van onze vakkundigheid.

Gietvloer Bergen op Zoom