Exclusieve gietvloeren

Custom made vloeren

Bij Flowing Art heeft u ook de mogelijkheid uw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Heeft u zelf een idee of ontwerp in uw hoofd voor uw gietvloer? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw eigen ontworpen gietvloer! Een gietvloer op maat is altijd een mogelijkheid bij Flowing Art. Of u nu een gietvloer voor de badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken wilt hebben.

Parelmoer vloeren

Ook voor subtiele kunstvloeren kunt u bij Flowing Art terecht. Over de parelmoer vloeren ligt een mooie, warme gloed. Wanneer u een subtiel effect in uw vloer wilt, kiest u voor de parelmoer vloer. U kunt kiezen voor witte parelmoereffecten, brons, koper, metallic-effecten of aluminiumeffecten.

Print vloeren

Een printvloer is een exclusieve gietvloer waarin een print (of foto) is gegoten. Alles wat u digitaal aanlevert, is te verwerken in een print die wij in uw gietvloer kunnen gieten. Op de foto’s ziet u bijvoorbeeld de plattegrond van Pieterburen en een grasprint in een slaapkamer.

Colorstream pigment vloeren

Laat u verbazen door een colorstream pigmentvloer van Flowing Art. Deze vloer verandert continu van kleur. Wanneer u over uw vloer rondloopt, ziet u dat de kleur op geen enkele plek hetzelfde is! Afhankelijk van uw wensen, kunnen de kleur- schakeringen heel subtiel of juist heel duidelijk aangebracht worden.

Glasglitter vloeren

De glasglitter vloer verschilt met de glittervloer omdat de glasglitters iets grover zijn dan de glitters voor de glittervloer. In plaats van de glasglitters in de polyurethaanhars te verwerken, strooit Flowing Art de glasglitters later uit over de net gegoten basislaag van de gietvloer. Hierdoor ontstaat er een uniek patroon in uw glasglitter vloer die op geen enkel punt hetzelfde is.

Glitter vloeren

De glittervloer steelt de show in elk interieur! Als uw vrienden en kennissen over de vloer komen, weten ze niet wat ze zien! Door de speciale glitters in de vloer glanst uw vloer in alle kleuren van de regenboog.

Vloeren met 3D-effect

De gietvloer met 3D-effect is een relatief nieuwe en populaire vloersoort van Flowing Art. Deze gietvloer met 3D-effect zorgt voor diepte-effecten in uw woonkamer. Hierdoor zijn deze vloeren geheel eigentijds en modern.

Thema vloeren

Bij themavloeren kiest u een bepaald thema uit, een die u leuk vindt. U laat Flowing Art bijvoorbeeld strandelemenenten, zoals zand, schelpen en zeesterren, in uw badkamervloer en wanden gieten. Door dit unieke design waant u zich weer op het strand tijdens die heerlijke zonvakantie van een paar jaar geleden. Voor zakelijke toepassingen en ideeën, klikt u hier.

Terrazzo vloeren

De oorspronkelijke terrazzo vloer, bekend van zijn beeldende mozaïek tekeningen, zorgt voor een sfeervol interieur. Door zijn veelvoud aan kleuren en patronen is de terrazzo gietvloer een unieke en decoratieve vloer. Andere voordelen zijn dat de vloer scheuroverbruggend is, u minder snel vlekken krijgt en de gietvloer onderhoudsvriendelijk is. Ook kunt u de Terrazzo gietvloer combineren met marmer- glas- en/of parelmoerstukjes. U heeft dus veel meer mogelijkheden dan de traditionele Terrazzo.

Glow-in-the-dark vloeren

U wilt iets totaal anders? Bent u een echt avondmens? Wat dacht u dan van de glow-in-the-dark vloeren van Flowing Art? Deze vloeren kunnen tot 8 uur lang licht geven. Als het donker is, valt de vloer het meeste op.

Exclusieve gietvloeren van Flowing Art

De exclusieve gietvloeren van Flowing Art zijn luxueuze gietvloeren die ideaal zijn voor bedrijven waarbij exclusiviteit en status een belangrijke rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan hotels, nachtclubs of grote multinationals.  Bestelt u een van onze exclusieve gietvloeren dan krijgt u een vloer op maat, afgestemd op uw individuele wensen. Onze exclusieve gietvloeren passen zowel in uw interier als exterieur omdat ze zowel vocht- als krasbestendig zijn.

De gietvloer & vloerverwarming

Naast luxe, haalt u met de gietvloer ook veel comfort in huis. De gietvloer is namelijk uitermate geschikt voor vloerverwarming en in de zomer neemt de gietvloer uit zichzelf de omgevingstemperatuur aan. Wat betreft de toplaag van uw gietvloer heeft u de keuze uit een matte of hoogglans toplaag. Een anti-slip coating op uw vloer is ook een van de mogelijkheden.

NIEUW: Sinds kort kan Flowing Art ook ledverlichting in uw gietvloer verwerken! De zelfontwikkelde coating is immers lichtdoorlatend!

Een overzicht van de exclusieve gietvloeren uit het assortiment van Flowing Art ziet u hierboven.