Betonlook vloeren

Betonlook vloeren van Flowing Art

Betonlook vloeren van Flowing Art zijn strak en exclusief

Zoals de naam al zegt, lijken betonlook vloeren op betonvloeren, maar zijn het vloeren die gegoten zijn: gietvloeren dus. Bij Flowing Art vallen de betonlook vloeren onder de noemer Twincolour gietvloer.

Eigenschappen betonlook vloeren

Kenmerkend voor betonlook vloeren is de wisselwerking van twee kleuren. Oorspronkelijk zijn dit twee grijstinten die u kent van de betonvloer. Tegenwoordig heeft u echter veel meer mogelijkheden wat betreft kleur en contrast. Als u bijvoorbeeld kiest voor twee kleuren die verder van elkaar afliggen dan krijgt u een intensere vloer dan wanneer u kiest voor een subtiel kleurverschil. Bij Flowing Art kunt u zelfs kiezen voor vloeren bestaande uit drie of vier kleuren. Tenslotte heeft u ook een keuze voor het soort effect in uw vloer. Zo kunnen wij uw betonlook vloer afwerken met een bladblazer of spaan. Op de video ziet u de bewerking van de gietvloer met een spaan.

Vloeren in eigen beheer

Betonlook vloeren hebben alle voordelen van een gietvloer. Omdat Flowing Art de klassieke gietvloer net als de exclusieve gietvloeren afgiet met de zelfontwikkelde polyurethaan coating bent u verzekerd van een gietvloer die krasvast en kleurecht blijft. Een dergelijk eindproduct heeft niemand en verzekerd u van een kwalitatief hoogwaardige, unieke vloer. Hoewel wij in het hogere prijssegment vallen, zult u nog verbaasd zijn over onze scherpe prijzen voor onze vloeren. Dat kunnen wij voor u realiseren omdat wij de betonlook vloeren in eigen beheer maken.

Betonlook vloeren voor wie?

Betonlook vloeren zijn te gebruiken voor veel verschillende toepassingen waarin de vloer intensief gebruikt wordt. Denk aan een gezin met huisdieren en opgroeiende kinderen. Omdat de vloer krasvast is, loopt u niet het risico dat de nagels van uw huisdieren of uw kinderen de vloer beschadigen. Ook voor bedrijven, zorginstellingen of voor industriële toepassingen is een betonlook vloer een goede keuze. Omdat een gietvloer naadloos, vloeistofdicht en vuilafstotend is, is de vloer zeer hygiënisch.

Meer weten over onze betonlook vloeren? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.